Image dialog
Personvern
Norsk klimaservicesenter bruker Google Analytics for webanalyse og besøksstatistikk. Nettstedet benytter cookies/ informasjonskapsler slik at vi kan se og analysere hvordan nettstedet vårt brukes.

Informasjonen som informasjonskapslene samler inn om din bruk av nettstedet, sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Vi har en kode som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen din før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette gjør at analyseverktøyet kan anslå brukerens geografiske plassering, men at adressen ikke kan brukes til å identifisere deg som bruker.

Google vil bruke denne informasjonen til å vurdere bruk av nettsiden, lage rapporter til oss om aktiviteten på nettstedet, og yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av Internett.  Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på denne måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor. Det er mulig å reservere seg mot all Google Analytics-registrering ved å installere et tillegg til nettleseren. Tillegget kan lastes ned her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Norsk klimaservicesenter vil bruke statistikkopplysningene til å forbedre nettstedet. Vi vil ikke bruke opplysningene til å identifisere enkeltpersoner. Statistikkdata vil ikke bli sammenstilt med data fra andre kilder.